De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wandelzoektocht Oelegem

03 juli 2022 30 september 2022

De afgelopen 2 jaar hebben we heel wat mensen op de been gekregen tijdens de wandelzoektocht. Vermits 3 keer scheepsrecht is, is er in 2022 een 3de editie waarbij jullie kunnen genieten van de mooie kempische bossen en een steentje bijdragen aan het belangrijk wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Een extra voordeel is dat het uw conditie ten goede komt en je er een leuke prijs mee kan winnen.

Grensverleggers zoals we zijn starten we dit jaar op de grens van Oelegem – Schilde (ter hoogte van de Dobbelhoeve)

Het parcours is 6,5 km lang en onder de bomen bent u goed beschut tegen de zon of de regen. Je kan de ganse zomer deelnemen tot en met 30/09/2022.

Een deelnameformulier kost 10 euro en is te koop via:

't Lekker Koeike, Spar, Bij Greet, De Dobbelhoeve, Remise. Info via maarten1000km@hotmail.com of 0497/37.84.41

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.