De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijn- en bierverkoop

13 november 2021 01 december 2021

Ook in 2022 tonen we ons weer van onze sportiefste kant om Kom op Tegen Kanker te steunen. Na twee deelnames aan de 100 km run gaan we nu een nieuwe uitdaging aan: 1000 km trappen!

Ook nu kunnen we jullie steun goed gebruiken!

Perfect getimed voor de eindejaarsfeesten stellen we jullie opnieuw een wijn- en bierverkoop voor.Naast een pakketje van 6 Brusselse bieren zijn er zowel bubbels als rode en witte wijn in de aanbieding.

Voor de samenstelling van de wijnlijst werken we opniew samen met Altavina. Voor het pakketje bier konden we rekenen op de steun van Brasserie Vandekelder, Nanobrasserie L'Ermitage en Brussels Beer Project.

Bestellen kan tot en met 1 december zodat we alles op tijd ter plaatse krijgen! De wijn en bubbels kunnenbesteld worden per fles, maar bij een bestelling van 6 flessen voorzien we een (kleine) korting. Kopen kopen kopen dus ;) 

Bestellen kan via dit formulier: https://forms.gle/M1RX2PamzktKCKw96

Daar vinden jullie ook een overzicht van het aanbod, telkens met de prijzen en een woordje uitleg erbij.

Aarzel niet langer en steun ons in onze 1000km trappen tvv Kom op Tegen Kanker!

Uiteraard kunnen jullie ook een gift doen via https://www.de1000km.be/team/de-contoirplekkers: druk op de knop ‘steun dit team’ OF doe een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met de vermelding van “GIFT” en het actienummer van ons team: 170239264. Vanaf € 40 is deze gift fiscaal aftrekbaar. 

 

Bedankt voor jullie steun!

 

Sportieve groeten,

 

De Contoirplekkers

Alenka, Annelies, Ellen, Els, Inge, Liesel, Mariska en Nic

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.