De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijn- en cavaverkoop

25 november 2021 15 december 2021

Wijn- en cavaverkoop https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb5vwHxdmhxtw1_wJgOPoavnuSL9Uc...

De feestdagen komen eraan en zoals elk jaar ben je op zoek naar een nuttig en waardevol cadeau. Of wil je graag zelf genieten van een wijntje in goed gezelschap? Met onze actie heb je twee vliegen in één klap! Een goede fles wijn en cava komen sowieso op tafel. En je steunt er onze loop- en fietsteams voor #FOCUS mee! Graag een enkele fles of liever een box met wijnen, mooi ingepakt? Jij kiest zelf! Jij zorgt ervoor dat we een stap dichter zijn bij onze sponsorsom van 16 000 euro. Pas dan mogen we deelnemen. Al het geld gaat integraal naar onderzoek voor Kom op tegen Kanker. Wij nemen het fysieke werk op ons en zullen afzien voor hen die strijden tegen kanker, voor hen die de strijd hebben verloren, voor Ruben. Volle Focus, samen en voor altijd. Nu rekenen we op jullie om ons te helpen aan de nodige centen. Je kan ons ook steeds steunen op een andere manier via een vrije gift! * Je kan storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170239163 * Doe een gift via onze teampagina https://www.de1000km.be/team/focus Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar. Heel hard bedankt voor alle steun! Santé! Team #FOCUS

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.