De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijnverkoop

18 oktober 2021 13 december 2021

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren het 1000 km-weekend. Samen met duizenden zielsgenoten trappen we dan vier dagen lang tegen kanker.  Pol Vermeersch fietste in 2019 voor de vijfde keer solo mee de 1000 km voor Kom op tegen kanker en al voor de derde keer namen wij ook met een tweede team mee. In 2020 en 2021 moesten we het spijtig genoeg anders aanpakken en fietste ons team coronaproof hun eigen 1000 km. Alle opbrengsten hebben we uiteraard doorgestort naar Kom op tegen kanker. We kijken al volop vooruit naar 2022. Daarom starten we alvast met een wijnverkoop om een deel van het startgeld voor onze 2 ploegen (11 000 euro) bij elkaar te krijgen. Of we nu kunnen deelnemen of niet, de opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Bedankt alvast voor je steun !!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.