De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wijnverkoop

25 maart 2021 09 mei 2021

Eindelijk kan je opnieuw vrienden ontvangen in je tuin. Een warme avond, de zon die langzaam zakt en jij die nog een barbecuetje wil doen of een tapasplankje wil presenteren. Als ideale gastheer of –vrouw wil je uiteraard voor de liefhebbers de perfecte wijn in huis halen.

Wij geven jou nu de kans om wijnen aan te kopen en ondertussen ons goede doel te steunen! De wijnen werden samen met ‘In Vino Veritas’ zorgvuldig geselecteerd. Met een keuze uit rode, witte, rosé en mousserende wijn hebben wij aan elke liefhebber gedacht! De wijnen zijn beschikbaar per fles, per karton en je kan ook zelf jouw karton samenstellen.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.