De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

WINTERDRINK GEENEND

17 januari 2020 17:00

Beste buur, Op vrijdag 17/01/2019 organiseren we opnieuw een winterdrink. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 u ter hoogte van huisnummer 41 A. We gaan aan de aannemer Vangheel vragen om signalisatie te plaatsen zodat de straat op dat moment van ‘ons’ is. Een auto die MOET passeren gaat wel door kunnen. Dit is in samenspraak met de gemeente. Dit jaar hebben we opnieuw een speciale editie, door aanwezig te zijn kan je het goede doel steunen. Een woordje uitleg: onze buurman Jos Vanherck gaat de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker fietsen. Omdat wij dit een mooi gebaar vinden kunnen we dit niet zomaar laten passeren. Daarom wensen we Jos een handje te helpen met het inzamelen van zijn startgeld. Ons motto: “Beter een goede buur dan een verre vriend”.  Op de winterdrink kan je een vrije-giftbox vinden, dit geld gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker.  Er is geen nood om eerst te eten want aan democratische prijzen kan je wat te drinken en/of te eten kopen. Ook deze opbrengst gaat naar het goede doel. Je leest het, een samenzijn dat je echt niet mag missen. Wij hopen je op 17 Januari te mogen ontmoeten!

Vanwege het buurtcomité en Griet & Jos

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.