De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zesde VNZ-QUIZ ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

13 mei 2022

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds fietst in 2022 voor de vijfde keer mee de 1000 km van Kom op Tegen Kanker. Als één van onze acties om onze 5500 euro startgeld bijeen te zamelen, organiseren we op vrijdag 13 mei 2022 onze zesde VNZ-Quiz ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Quiz mee en steun het wetenschappelijk kankeronderzoek! Het gaat om een Algemene Kennisquiz. Ploegen van 4 personen, het aantal ploegen is beperkt tot 40. De Deelnameprijs bedraagt 25 euro per ploeg (betalen ter plaatse) Elke deelnemer heeft een prijs! Graag inschrijven via quiz@vnz.be Alvast veel succes!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.