De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bagage IP

Elke deelnemer krijgt een reistas en een dagrugzakje. Beiden zul je kunnen afgeven op de parking aan de bagagetent.

Bagage afgeven kan tussen 6 en 6.45 uur. Daarna kun je met de fiets naar de registratiebalie, op ongeveer 600 meter fietsen. Dit zal duidelijk aangegeven worden via een uitgepijlde route.

Wie wil, kan zijn of haar bagage ook woensdagavond 25 mei komen afgeven tussen 18 en 19.30 uur. Graag wel op voorhand een seintje per mail met vermelding van het uur dat je aankomt en je naam of teamnummer naar 1000km@komoptegenkanker.be. Zo weten we wie we mogen verwachten. Meer info over het vertrek.

De reistassen worden vervoerd richting overnachtingslocatie. De dagrugzakjes worden meegenomen door de pelotonbegeleiding. Hier kun je dus enkele zaken kwijt die je bijvoorbeeld nodig hebt bij de lunch. 

Let wel: het gebruik van de reistas en dagrugzak is verplicht. Andere bagage is niet toegestaan. Er mag ook niets aan de buitenkant van de zakken worden vastgemaakt.

Wat moet je zeker meebrengen voor je fiets?

Terug naar het overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.