De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bagage van het internationale peloton 2023

Als fietser van het internationale peloton krijg je een reistas die is gepersonaliseerd met je teamnummer. Al je bagage voor de vierdaagse moet in deze reistas passen. Het is dus niet de bedoeling dat je je eigen koffer meeneemt. Tijdens het hemelvaartweekend geef je je bagage elke ochtend voor 7u af in de lobby.

Daarnaast ontvang je ook een klein dagrugzakje om enkele spulletjes in te stoppen voor tijdens elke rit. Hier kun je aan tijdens de middagstop.

Je bagage na de 1000 km ophalen, kan op zondagavond 21 mei op de Veemarkt in Mechelen. Daar wordt een afhaalpunt specifiek voor de bagage van het internationale peloton ingericht.
 

Fietstransport

Je fiets is niet zomaar bagage. Er wordt dan ook goed voor gezorgd tijdens het transport van Mechelen naar Rennes.
Het is niet nodig om je fiets hiervoor te demonteren. Bij het inladen, word je gevraagd om alleen het voorwiel van de fiets te halen en in een hoes te stoppen. Zo hoeft niemand anders aan je fiets te sleutelen voor of na vertrek. Voor de fiets in de aanhangwagen wordt geplaatst, wordt er ook een foto van gemaakt en krijg je een nummer om je fiets in Frankrijk opnieuw mee op te halen.

Fietsen met schijfremmen kunnen ook perfect worden vervoerd. Of je fiets velg- of schijfremmen heeft, geef je door op het moment dat je je fiets registreert voor het transport.

Je fiets is verzekerd tijdens het transport van Mechelen naar Rennes.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.