De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bevoorrading en lunch

Bevoorrading

Na een 60-tal km is het tijd voor een bevoorrading, zowel in de voor- als in de namiddag. Lang stilstaan is geen goed idee, dus duurt de bevoorrading slechts 10 à 15 minuten.

Wat wordt er aangeboden?

  • Sportdrank, energierepen, bananen, sinaasappels, koekjes …
  • Mogelijkheid om drinkbussen bij te vullen.

Voldoende eten en drinken tijdens de bevoorrading is belangrijk, net als de rest van de rit aanvatten met twee gevulde drinkbussen.

Je kunt op de bevoorradingsposten ook een sanitaire stop maken.

Lunch

Voor de middagstop wordt telkens een grote locatie gekozen, zoals een school, sportcomplex of evenemententent, waar de fietsers enkel de voeten onder tafel moeten schuiven en zich vlot kunnen voorbereiden op de namiddagrit. Voor de deelnemers die een volledige dag op de fiets zitten, is er een pastalunch. De voor- en namiddagfietsers kunnen samen in een aparte ruimte genieten van broodjes.

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.