De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Maak hier je eigen promotiemateriaal aan!

Log in via de beheerpagina om je eigen promotiemateriaal te maken.

Om je team of je actie te promoten, hebben wij een A4-promoflyer en een A3-affiche voor je klaargezet, kant-en-klaar en aanpasbaar. Op de ene zijde vind je onze informatie over de 1000 km, en op de andere zijde kan je je eigen tekst plaatsen.
Klik onderaan op 'Download pdf' om de pdf te bekijken. Voorlopig staat er een voorbeeldtekstje in van een fictieve actie, zodat je kan zien hoe de flyer eruitziet. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is onze voorbeeldtekst in de tool hieronder te vervangen door je eigen tekst.

Ben je klaar met je tekst? Klik dan nog eens op 'Download pdf', en dan kan je je eigen gepersonaliseerde flyer/affiche bekijken en opslaan op je computer.

De QR-code die op de affiche en flyer verschijnt, leidt automatisch naar je teampagina. Zo kunnen geïnteresseerden makkelijk een gift aan jouw team doen. Wil je de QR-code op je eigen communicatiemateriaal gebruiken? Dat kan ook. Download de QR-code dan apart door op de knop hieronder te klikken.

Opgelet: check zeker of de QR-code op al je affiches en flyers naar jouw teampagina leidt. Heb je vragen of problemen? Laat het ons dan weten via 1000km@komoptegenkanker.be.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.