De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Gaststad Mechelen

Mechelen maakte haar titel als gaststad de voorbije jaren meer dan waar en dat zal in 2021 niet anders zijn! Of je nu fietser, supporter of vrijwilliger bent, wie er al bij was tijdens de 1000 km, kent ondertussen het unieke gevoel en het kippenvel dat steeds weer opduikt wanneer de pelotons de Grote Markt op- of afrijden. Dat gevoel van samenhorigheid typeert het gastvrije Mechelen helemaal.

Ook in 2021 zal de Sint-Romboutstoren daarom waken over de vele 1000km-deelnemers die tijdens het hemelvaartweekend naar de stad komen. Heb je zelf een mooie herinnering aan de toren, bijvoorbeeld van tijdens de 1000 km? Deel die dan met de inwoners en bezoekers van Mechelen op www.onzetoren.be.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.