De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Handleiding ritverdeling

 1. Surf naar de1000km.be en klik rechtsboven op 'Aanmelden'.
   
 2. Gelukt? Ga dan naar je beheerpagina, door rechtsboven op - jawel - 'Beheerpagina' te klikken.
   
 3. Gaf je je fietsers nog niet eerder in, doe dit dan eerst door in de rechtermenubalk onderaan te klikken op 'Fietsers beheren'. Daar lees je hoe je je fietsers makkelijk kunt toevoegen.
   
 4. Klaar? Dan kun je doorgeven welke fietser op welke dag wil meerijden, en aan welke snelheid. Dat doe je door in de rechtermenubalk onderaan te klikken op 'Teams samenstellen', en daarna op 'Bekijk samenstelling'.
   
  • Niet helemaal zeker welke rit jij voor jouw rekening wil nemen? Bekijk de verschillende ritten op onze parcourskaartjes met hoogtemeters, dag per dag.
  • Ontdek hoe we de pelotons verdelen op basis van snelheid en rijrichting. 
    
 5. Selecteer daar per dag en dagdeel een fietser, en een eerste en een tweede voorkeurssnelheid.
   
 6. Vergeet niet om onderaan de pagina op 'opslaan' te klikken om je selectie te bewaren.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.