De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Help mee als vrijwilliger tijdens de 11de editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

Wil jij op hemelvaartweekend 2022 graag helpen om er op een veilige manier een succes van te maken? Top! Als vrijwilliger ben je tijdens de 1000 km immers even onmisbaar als de fietsers zelf. Want door te helpen tijdens het evenement zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je dus rechtstreeks mee het verschil!

Opgelet: om te vrijwilligen op events voor Kom op tegen Kanker moet je minstens 16 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je toch je handen uit de mouwen steken? Zorg dan dat je vergezeld bent van een volwassene en contacteer ons via 1000km@komoptegenkanker.be.

De inzendingen voor het webformulier zijn afgesloten. Wil je last minute nog een handje toesteken? Laat het dan weten via jonas.vanbekbergen@komoptegenkanker.be.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.