De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Help mee als vrijwilliger tijdens de 12de editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker in Mechelen!

Steek jij graag de handen uit de mouwen om samen van de 1000 km een groot succes van te maken? Geweldig! Als vrijwilliger ben je immers even onmisbaar als de fietser zelf.
 
Het registreren van fietsers, de bagagestand bewaken, de bevoorrading aanvullen … Het zijn slechts enkele van de vele taken waarmee je als vrijwilliger jouw steentje kan bijdragen. Want door te helpen op het evenement zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. 
 
Maak mee het verschil en schrijf je via onderstaand formulier meteen in als vrijwilliger in Mechelen.
 
In aanloop van het evenement contacteren wij je met meer informatie over je concrete taak. 

Persoonlijke gegevens

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Evenement
Komop is het gratis communitymagazine voor actievoerders, vrijwilligers en medewerkers van Kom op tegen Kanker.
Adres

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.