De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Help mee als vrijwilliger tijdens de 12de editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker op de bevoorradingsstops!

Tijdens het hemelvaartweekend (18-21 mei) houdt het peloton halt in Ham, Glabbeek, Vosselaar, Zoersel, Lede, Gent, Ninove en Berlare voor een bevoorradingstop. Hier kunnen de fietsers water of energiedrank tanken, en fruit en koeken nuttigen. Zodat ze helemaal opgeladen zijn om hun tocht verder te zetten! Om ervoor te zorgen dat alles op wieltjes verloopt, zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de bevoorradingstand te bemannen. 
 
In aanloop van het evenement contacteren wij je met meer informatie over je concrete taak. 

Evenement
Persoonlijke gegevens

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Komop is het gratis communitymagazine voor actievoerders, vrijwilligers en medewerkers van Kom op tegen Kanker.
Adres

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.