De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Internationaal peloton - Aanmelding

 In 2023 rijdt er opnieuw een internationaal peloton mee met de 1000 km. Voor zo'n 100 solofietsers begint de 1000 km dus opnieuw in Frankrijk. Wil jij deel uitmaken van deze unieke belevenis? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier. Dan ben je zeker dat je je als een van de eersten kunt inschrijven. Heb je je inmiddels al ingeschreven voor de 1000 km of de Col op en wil je overschakelen naar het internationale peloton? Dan kun je dat ook hier aanduiden.

Vanaf 15 oktober kun je je officieel inschrijven.

 

Vul een getal in.
De naam van de renner zelf is pas nodig bij de effectieve registratie.
De naam van de renner zelf is pas nodig bij de effectieve registratie.
Naar dit e-mailadres sturen we jou verdere communicatie rond het internationaal peloton.
Bijv. 0455 11 22 33
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.