De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Intranationale peloton

Naast de nationale pelotons is er ook een intranationale peloton tijdens de 1000 km.

De fietsers van dit peloton fietsen 4 dagen op rij een rit van 250 km, doen daarbij alle windstreken van het land aan en overnachten elke avond op een andere locatie. Op zondagavond komen ze samen met de fietsers van het nationale peloton aan in gaststad Mechelen. Hun uitdagende parcours bevat bovendien verschillende stukken van bekende wielerklassiekers.

Op 10/2 organiseerden we een digitale kick-off. Hier probeerden we je meest prangende vragen te beantwoorden. Kon je er niet bij zijn of wil je er nog eens opnieuw naar kijken? Dat kan! Herbekijk de digitale kick-off.

Of wil je gewoon rechttoe rechtaan weten wat je fietsbenen te wachten staat tijdens het Hemelvaartweekend? Naar het parcours.

Vier dagen door België kruisen: daar komt veel bij kijken. En daarvoor ben je best helemaal voorbereid. Naar de praktische informatie van A-Z

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.