De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Laat je gegevens achter op de wachtlijst van de nationale editie 2020!

De nationale editie van de 1000 km is volzet. Laat hieronder jouw gegevens achter. Als er teams afvallen nemen we contact met je op!

Goed om weten: na 10 jaar hebben we besloten om het startgeld een beetje te verhogen. Alles wordt duurder, ook onderzoeksprojecten. Bovendien zijn de noden op het vlak van onderzoek sterk gestegen. Zo zorgen we er dus voor dat de bijdrage die wij met de 1000 km leveren aan kankeronderzoek minstens even groot blijft. We beperken de stijging tot 10 % en garanderen dat dat prijsniveau behouden zal blijven voor de volgende vijf edities. Teams zullen dus voortaan 5500 euro moeten inzamelen om deel te nemen aan de nationale pelotons. Wees gerust, het aantal kilometers blijft gelijk!

Neem je deel vanuit een bedrijf of organisatie? Geef dan steeds de organisatie-/bedrijfsgegevens op in plaats van je persoonlijke gegevens.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.