De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Massages

Een massage na een sportieve inspanning als de 1000 km is absoluut geen overbodige luxe, zeker als je de dag nadien opnieuw moet fietsen. Zowel op donderdag-, vrijdag- als zaterdagavond staat daarom een team sportverzorgers klaar om een goede sportmassage te geven aan onze solofietsers.

Zij masseren de afvalstoffen (die vermoeidheidsverschijnselen, pijn en kramp veroorzaken) uit de spieren, waardoor je sneller herstelt. Belangrijk voor wie net heeft gefietst, en zeker voor de solofietsers die nog meerdere ritten voor de boeg hebben.

Op donerdag 18 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei kunnen de solofietsers na aankomst in Mechelen zich aanmelden in het stadhuis in de Keldermanszaal

Terug naar overzicht

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.