De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Meter en peter

Als meter hebben we niemand minder dan ex-profwielrenster Ine Beyen gestrikt! Het parcours van het intranationale peloton uitrijden, zal ze zien als een persoonlijke overwinning. Lees hier Ine's motivatie

Enkel op zaterdag kan Ine er niet bij zijn, maar we hebben gezorgd voor een waardige vervanger. Peter van de 1000 km Jeroom ruilt op zaterdag het nationale peloton in voor het intranationale peloton en zal Ine dus voor één dag vervangen. Lees hier Jeroom's motivatie.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.