De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

10de editie levert recordbedrag op!

02.06.2019

5,7 miljoen is het ongelofelijke bedrag dat de 1140 fietsteams en hun achterban inzamelden om kankeronderzoek te steunen. Een hele diepe buiging en een geweldige MERCI aan alle deelnemers.

Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker: ‘De fietsers overtreffen jaar na jaar onze stoutste dromen. Met hun sportieve prestatie zamelden ze de voorbije tien jaar meer dan 30 miljoen euro in voor kankeronderzoek. Ik ben alle deelnemers, vrijwilligers, donateurs en supporters ontzettend dankbaar.’ 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.