De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

6.073.000 euro voor kankeronderzoek, dankzij jullie!

30.05.2022

Wat een sfeer tijdens de slotshow van #de1000km aan de Nekkerhal! Bedankt aan alle fietsers voor jullie ongelofelijke inzet en enthousiasme. 6.073.000 euro gaat naar kankeronderzoek, een recordbedrag! Samen krijgen we kanker klein. Geniet mee van dag 4

 

Ook een grote MERCI aan de supporters om vier dagen lang voor de allerbeste sfeer te zorgen, aan alle vrijwilligers & medewerkers die ervoor zorgden dat alles op wieltjes verliep, aan gaststad Mechelen en middagsteden Boom, Sint-Truiden, Huizingen en Aalter voor de warme ontvangst en aan aan alle sponsors en partners voor de gulle ondersteuning! 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.