De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

7de editie volzet met … 700 teams!

09.12.2015

De voorbije maanden hebben we bij Kom op tegen Kanker een ware stormvloed aan registraties gekend. Het is nog maar net december 2015 en de editie 2016 van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker is al volzet.
Niet minder dan 700 teams zullen komend hemelvaartweekend samen trappen tegen kanker. Het record van dit jaar (598 teams) is daarmee opnieuw ruim overschreden.

Ruim 100 teams erbij betekent ook dat er voor het eerst niet vijf maar zes pelotons zullen zijn, meer bepaald twee pelotons van 24 km/u, twee van 27 km/u en ook twee van 30 km/u. 

Een immens grote dankjewel aan iedereen! En heel veel succes aan alle teams bij het inzamelen van de 5000 euro startgeld. Nog vijf maanden en dan maken we er met z’n allen weer een fantastische editie van!

Vanaf nu is registreren voor de editie 2016 dus niet meer mogelijk. Maar stip zeker al het hemelvaartweekend van 2017 aan voor onze 8ste editie.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.