De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bevestigingen inschrijvingen

14.06.2019

Wow!

Wij ontvingen deze week massaal veel aanmeldingen voor de 11de editie van de 1000 km, die dan ook nu al volzet is. Dat geldt zowel voor het nationale, als het internationale peloton. Hartelijk bedankt voor jullie grote enthousiasme.

We begrijpen uit de vele reacties dat niet iedereen die zich heeft aangemeld, een duidelijke bevestiging over zijn situatie heeft ontvangen per e-mail. Door een overbelasting van onze website en ons datasysteem, liep dat even mis. Onze oprechte excuses voor de onzekerheid die dat teweeg heeft gebracht.

We werken momenteel volop aan het probleem, zodat we ten laatste volgende week vrijdag iedereen die het aanmeldingsformulier invulde, telefonisch of schriftelijk uitsluitsel kunnen bezorgen:
• of zijn of haar team(s) definitief op de deelnemerslijst van 2020 staa(t)(n).
• of zijn of haar team(s) er niet bij zijn, maar wél op de wachtlijst staa(t)(n). Als er ingeschreven teams afvallen, komen de teams op de wachtlijst alsnog in aanmerking.
• of zijn of haar gegevens volledig en correct zijn doorgekomen.

Tot dan vragen we nog even jullie engelengeduld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en vooral hartelijk bedankt voor jullie goesting om er weer in te vliegen voor #de1000km van 2020!

Sportieve groeten,
Kom op tegen Kanker

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.