De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

En de middagsteden zijn ...

02.01.2023

Wat zullen onze fietsers komend hemelvaartweekend weer in de watten gelegd worden ’s middags! Hoe wij dat nu al weten? Wel, het enthousiasme van onze vier middagsteden is gewoonweg niet te stuiten! Middagsteden? Inderdaad, je leest het goed, ze zijn bekend.

We houden achtereenvolgens halt in:

  • Donderdag 18 mei: Heusden-Zolder
  • Vrijdag 19 mei: Stabroek
  • Zaterdag 20 mei: Waregem
  • Zondag 21 mei: De Pinte

Als koningen en koninginnen, zo zullen onze fietsers vier dagen naeen onthaald worden. Alvast nu al een heel grote dankjewel aan de vier steden voor hun engagement. We voelen het, onze twaalfde editie wordt opnieuw top! 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.