De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Deze middagsteden ontvangen de nationale pelotons tijdens het hemelvaartweekend

07.12.2020

De middagsteden van 2020 - Boom, Sint-Truiden, Huizingen en Aalter - dragen de 1000 km en zijn deelnemers duidelijk een warm hart toe. Ze willen de pelotons van de 1000 km dan ook in het hemelvaartweekend van 2021 heel graag ontvangen! Hoe de middagstop er precies zal uitzien, bekijken we momenteel nog op basis van de geldende coronaregels. Heb je nog vragen over welke coronamaatregelen we nog nemen, dan vind je al een heleboel antwoorden in de lijst met veelgestelde (corona)vragen.

Kom hier meer te weten over de middagsteden.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.