De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Dit was Iedereen 1000!

19.05.2021

Duizenden fietsers die samen meer dan een miljoen kilometer trapten tegen kanker. Een heleboel vrijwilligers die ervoor zorgden dat ook dit jaar alles op wieltjes liep. Zoveel supporters die ook de regen trotseerden om de fietsers en het kankeronderzoek vooruit te stuwen. De balans opmaken van Iedereen 1000 is makkelijk. Jullie. Waren. Fantastisch! Lees meer.

Geen jaagpad, fietsostrade of binnenweg bleef afgelopen week onbenut. Met goede reden: ervoor zorgen dat er ook in deze coronatijden voldoende geld is om aan kankeronderzoek te doen. Broodnodig onderzoek, waardoor de levenskansen en levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten blijven verbeteren.

Dat doel hebben we absoluut bereikt. Samen. Want we fietsten en supporterden dit jaar wel in kleinere groepjes, we waren toch met elkaar verbonden. En daar zijn mooie, mooie beelden van:

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.