De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Doe een maximale inspanningstest bij de Bakala Academy

19.02.2016

Op onze site vind je naast enkele tips ook een trainingsschema van de Bakala Academy. Om meer uit dit trainingsschema te halen zet de Bakala Academy exclusief voor de 1000 km-deelnemers haar deuren open. Laat de experts jouw individuele trainingszones nauwkeurig bepalen aan de hand van een maximale inspanningstest. Je krijgt je correcte trainingszones en het is meteen een evaluatiemoment om te zien waar je staat in je voorbereiding.

Kom langs op één van de twee testavonden, donderdag 3 maart of dinsdag 8 maart, telkens tussen 16 en 21u en laat jezelf op dezelfde manier en op dezelfde unieke locatie testen waar ook toppers als Tom Boonen en Zdenek Stybar zich professioneel laten begeleiden. Bereid op die manier de 1000 km voor Kom op tegen Kanker op een gezonde en optimale manier voor, met geïndividualiseerd advies van topexperts!

Belangrijk: wegens het grote aantal boekingen is er een extra testavond, op donderdag 7 april eveneens tussen 16 en 21u.

Boek vandaag nog jouw Pro Endurance Inspanningstest via booking@bakala-academy.com, want plaatsen zijn beperkt! Kostprijs 170 euro i.p.v. 200 euro. Vermeld bij je reservatie zeker ‘1000 km voor Kom op tegen Kanker’ om van dit exclusief voordeel te kunnen genieten. Meer info over deze en andere testen.

Hieronder nog een korte impressie van hoe zo'n maximale inspanningstest eraan toe gaat:

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.