De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Doe mee met #BlauweGaandag op 16 januari

03.01.2023

Op 16 januari is het weer Blue Monday, zogezegd de meest deprimerende dag van het jaar. De eindejaarsfeesten zijn voorbij en de dagen zijn nog kort en donker. Maar binnen depressief zitten wezen? Daar doen wij niet aan mee! Samen vormen we Blue Monday immers om tot... Blauwe Gaandag!

We maken van maandag 16 januari gewoon de ideale start van het nieuwe trainingsseizoen. We springen met z'n allen op de fiets en dragen een training op aan de persoon of personen voor wie we de 1000 km rijden.

Doe je mee? Voor wie ga jij ervoor? Verspreid mee warmte op de meest deprimerende dag van het jaar door een foto of video van je training te delen op je social media met de hashtag #blauwegaandag en #de1000km of mail het ons via 1000km@komoptegenkanker.be. Wie weet duik jij wel op in de aftermovie! 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.