De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Editie 2021 is volzet

30.09.2020

De registraties voor de elfde editie van de 1000 km zijn afgesloten. Registreerde je een team voor 30 september, dan ben je wel nog ingeschreven en ontvang je binnenkort een bevestiging. Wie in 2022 wil meefietsen kan zich aanmelden op de wachtlijst.

Het startgeld van 5500 euro (of 6000 euro voor het internationale peloton) dat je per team inzamelt voor je deelname, gaat ook in 2021 naar kankeronderzoek dat een directe meerwaarde heeft voor het welzijn van (ex-)kankerpatiënten.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.