De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Een andere, maar even geweldige 1000 km in het hemelvaartweekend

02.02.2021

De fietsers van de 1000 km geven ook dit jaar het kankeronderzoek een boost. Zonder twijfel! Houd het hemelvaartweekend dus zeker vrij. De 1000 km zal er dan anders uitzien dan anders, maar dat ze even onvergetelijk wordt, staat nu al vast. Meer nieuws volgt snel!

Het kankeronderzoek mag immers niet vertragen. Zodat (ex-)kankerpatiënten hun levenskwaliteit en overlevingskansen ook in 2021 zien stijgen. Daar werken we als 1000km-familie tenslotte al meer dan tien jaar heel hard en met veel succes aan!

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.