De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Fiets mee met de virtuele editie

13.05.2020

De 1000 km gaat virtueel! Van 18 tot en met 24 mei kun je de 1000 km immers afleggen via het online platform Keep Moving. Iedereen kan deelnemen. Dat kan alleen of 'samen solo', in een virtueel team van max. 8 fietsers. Het aantal kilometers dat elk teamlid aflegt, wordt op het platform automatisch samengeteld. Ook nu staat het groepsgevoel dus centraal. Lees meer en schrijf je meteen in.

Slagen jij en/of je team erin om de 1000 km volgende week volledig uit te rijden? Dan ontvangen jullie elk een unieke virtuele medaille waarmee jullie zorgverleners én kankerpatiënten een groot hart onder de riem kunnen steken.

Jullie hoeven het trappen natuurlijk niet te staken zodra er 1000 km op de teller staat. De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk kilometers te malen. Om zo ook dit jaar de warmte, de grote solidariteit en de geweldige sportieve prestaties met elkaar te delen. Geen vier dagen, maar een hele week lang! Samen fietsen we richting hoogtepunt op zondagavond. Dan wijdt Sporza tussen 17.30 en 18u op Eén een speciale uitzending aan deze extra editie van de 1000 km.

Moedig dus gerust ook vrienden, familie, collega's ... aan om deel te nemen aan deze uitdaging. Zij kunnen allemaal meerijden, ook als ze niet waren ingeschreven om dit jaar mee te fietsen met de 1000 km.

Zo, ben jij helemaal klaar voor deze uitdaging? Schrijf je (team) dan meteen in. Alvast veel succes en fietsplezier toegewenst!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.