De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Geert De Vlieger daagt je uit: Blue Monday wordt #BlauweGaandag

05.01.2022

Blue Monday, dat is de meest deprimerende dag van het jaar. De dag wordt telkens geprikt op een moment dat de eindejaarsfeesten voorbij zijn en de dagen nog kort en donker zijn. Dit jaar is dat op 17 januari, maar dat is buiten Geert De Vlieger en de achterban van de 1000 km gerekend!Samen vormen we Blue Monday immers om tot... Blauwe Gaandag!

We maken van maandag 17 januari gewoon de ideale start van het nieuwe trainingsseizoen. We springen met z’n allen de fiets op en dragen een training op aan de persoon of personen voor wie we de 1000 km rijden.

Doe je mee? Voor wie ga jij ervoor? Verspreid mee warmte op de meest deprimerende dag van het jaar door een foto of video te delen op je social media met de hashtag #blauwegaandag en #de1000km of mail het ons via 1000km@komoptegenkanker.be en laat weten voor wie jij rijdt tijdens het hemelvaartweekend. Wie weet nemen we jouw beelden dan wel op in de aftermovie van deze eerste Blauwe Gaandag.

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.