De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Goedele Wachters meter van internationale pelotons

04.10.2019

High five! Want niemand minder dan de charmante en immer goedlachse Goedele Wachters wordt meter van de internationale pelotons in 2020.

Goedele: 'De voorbije jaren fietste ik al de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Maar dan met de nationale pelotons. Zo verlegde ik samen met al die andere enthousiaste teams mee de grenzen van het wetenschappelijke kankeronderzoek. Volgend jaar verleg ik ook mijn eigen grenzen en fiets ik voor het eerst mee met de internationale pelotons van de 1000 km. Spannend!'

Ook overtuigd? Er zijn nog steeds een aantal plaatsen beschikbaar voor solofietsers die zin hebben om de vier dagen vanuit Frankrijk naar Mechelen te rijden. Fiets alvast even langs deze pagina om in te schrijven!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.