De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Het internationale peloton is in 2023 terug van weggeweest

09.09.2022

Leuk nieuws! In 2023 rijdt er opnieuw een internationaal peloton mee met de 1000 km. Voor zo'n 100 solofietsers begint de 1000 km dus opnieuw in Frankrijk. Wil jij deel uitmaken van deze unieke belevenis? 

Toch een internationaal peloton? Ja! :-) Na de vele reacties van de deelnemers na afgelopen editie, beseffen we des te meer wat een unieke belevenis het is: samen moeilijke momenten overwinnen onderweg, elkaar ondersteunen en onze sportieve prestaties vieren! Vier dagen lang. En dat allemaal voor de strijd tegen kanker.

Wil je meedoen? Zet 15 oktober dan al maar in je agenda, want vanaf dan kun je je officieel inschrijven. Momenteel leggen we de laatste hand aan alle details rond vervoer, verblijfskosten en andere voorwaarden. Nog eventjes geduld, dus.

Meld je alvast nu al aan via dit formulier. Dan ben je zeker dat je je als een van de eersten kunt inschrijven. Heb je je inmiddels al ingeschreven voor de 1000 km of de Col op en wil je overschakelen naar het internationale peloton? Dan kun je dat ook hier aanduiden.

Hoe zit dat praktisch?

Om deel te nemen aan het internationale peloton, moet je per fietser 6000 euro inzamelen. Hiermee steun je rechtstreeks de strijd tegen kanker. Naast het startgeld zijn er ook verblijfskosten. Daarover krijg je meer info op 15 oktober. Nadien kun je beslissen of je je finaal inschrijft. Blijf dus zeker op de hoogte!

Bij twijfel of vragen, aarzel niet om je lokale districtscoördinator te contacteren.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.