De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kick-off 2023

20.01.2023

Langs welke wegen fietsen we dit jaar? Welke uitdagingen gaan onze meters en peters aan? Hoe worden de pelotons samengesteld? Welke verrassingen hebben de middagsteden in petto? En hoe zien de routes van het internationale peloton eruit? Het antwoord op al deze vragen en een heleboel andere nieuwtjes delen we in primeur met jou tijdens de kick-off op 2 maart in de Ancienne Belgique in Brussel.

 

Eindelijk nog eens een fysieke kick-off, dat moeten we vieren! Daarom zal de show er een tikje specialer uitzien dit jaar. De presentatie ligt in goede handen van Karl Vannieuwkerke, die ervoor zal zorgen dat alles op wieltjes verloopt. Hij nodigt verschillende gasten uit rond de tafel en loodst jou zo, in heuse Vive le vélo-stijl, doorheen het boeiende programma.

Je leest het al: deze kick-off wil je echt niet missen. Elke titularis ontving een mail met een uitnodiging om je in te schrijven. Mailtje niet ontvangen? Contacteer ons dan even op 1000km@komoptegenkanker.be

Kan je er niet bij zijn? Geen paniek. Je vindt alle info nadien op de website. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.