De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Krachten opdoen aan bevoorradingsposten

11.05.2022

125 km of meer fietsen op een dag, dat vraagt heel wat energie. Daarom zijn er langs het parcours van de 1000 km voldoende bevoorradingsposten. Lees meer.

Allnuts zorgt er voor rozijnen, Cibel voor bananen en sinaasappels. De chocolatebars op de bevoorradingsposten worden aangeboden door LU&belVita. En zoetigheid komt in de vorm van peperkoeken, aangeboden door Meli. Ook sportdrank bijtanken en een energiereep wegwerken kan aan de bevoorradingsposten. Die worden voorzien door Sanas. Meer tips over wat en hoeveel je moet eten en drinken tijdens een fietsrit vind je op de website van Sanas.

Sanas maakte bovendien speciaal voor jullie onderstaand filmpje over spierherstel na het fietsen:

Heb je interesse om een recuperatieshake aan te kopen? Sanas geeft aan alle fietsers van de 1000 km een exclusieve korting van 10%! Deze korting is geldig tot 15 juni en geldt zelfs voor het volledige assortiment

De code: 1000KMKOTK!2022. 

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.