De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kwartet meters en peters om u tegen te zeggen

20.10.2015

*vreugdedansje* We hebben nieuwe meters en peters! We hebben nieuwe meters en peters! Goedele Wachters, Linde Merckpoel, Sioen en Otto-Jan Ham. Wat een kwartet!

Met Sioen hebben we een ware 1000 km-adept kunnen strikken als peter. Al jaren maakt hij deel uit van onze pelotons, en in 2015 fietste hij voor het eerst de volle 1000 km. Ook Otto-Jan Ham is een fan; straks fietst hij voor de derde keer mee. Goedele Wachters en Linde Merckpoel hebben nog geen 1000 km-rit op de teller, maar door het enthousiasme van de peters kunnen ze niet wachten tot het hemelvaartweekend.

De vier zijn alleszins ook in de wolken met hun meter-/peterschap. Bekijk de filmpjes hieronder.

   

 

 

Vanaf zaterdag 24 oktober doen onze vier op de radio een oproep aan heel Vlaanderen om ook mee te trappen tegen kanker. Beluister de radiospotjes.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.