De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Mechelen opnieuw gaststad voor de 1000 km

08.07.2021

De kogel is door de kerk! Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker, ondertekende deze week de overeenkomst met de stad Mechelen en het is nu dus officieel: Mechelen wordt de komende vijf jaar opnieuw de gaststad voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

We hebben twee jaar moeten wachten op een editie die in volle glorie kan doorgaan, maar we kunnen nu dus echt reikhalzend uitkijken naar het hemelvaartweekend van 2022. Op 26, 27, 28 en 29 mei zullen duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker en maken we er een feest van met nog meer liefde, nog meer warmte en nog meer solidariteit!

Zet je nu al op aanwezig op het Facebookevenement zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en weetjes van de verschillende teams.

Laten we ons voor nu nog even houden aan de coronamaatregelen die er nog zijn, zodat we er dan 100% voor kunnen gaan. Of om het met de woorden van Marc Michils te zeggen: “Zodat we kunnen knuffelen, dat we elkaar graag kunnen zien en dat ook kunnen tonen!” Let’s go!

 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.