De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Moedig de fietsers virtueel aan

13.05.2020

Geen 1000 km zonder supporters! Ook tijdens deze speciale, virtuele editie kunnen de fietsers immers wel wat aanmoediging gebruiken. Onze trouwe partner KBC helpt supporters daarom graag op weg met handige en leuke aanmoedigingsborden.

Afdrukken, aanvullen en ... supporteren maar! Deel jouw aanmoediging ook zeker met ons en met anderen via #de1000km. Stuur je jouw supporterfilmpje voor 20 mei door naar 1000km@komoptegenkanker.be dan nemen wij het op in een groter supportersfilmpje dat we delen op 22 mei.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.