De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Save the date: kick-off 12 februari

29.10.2019

Een goed voorbereid team is er twee waard! Noteer dan ook alvast in jullie agenda's: de kick-off van de 1000 km editie 2020 zal plaatsvinden op 12 februari

De kick-off is een vaste afspraak in de voorbereiding om samen al wat nieuw is te overlopen in een sfeervol kader. Van parcoursvoorstelling tot praktische nieuwtjes, van meters tot peters. Zowel voor de nationale als de internationale pelotons. Na deze mentale opwarmer, rest er nog enkel de fysieke opwarmer ... Trainen maar!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.