De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Stort voor 5 mei je geld voor kankeronderzoek

24.04.2022

Je startgeld van 5500 euro (of meer) per team of 6000 euro voor de fietsers van het intranationale peloton moet ten laatste op 5 mei op de rekening van Kom op tegen Kanker staan. Zo verzeker je niet alleen dat je team kan deelnemen aan de 1000 km, maar ook dat het kankeronderzoek de komende tijd grote stappen vooruit kan zetten.

De netto-opbrengst van de 1000 km gaat immers naar kankeronderzoek dat een directe impact heeft op de overlevingskansen en levenskwaliteit van mensen met kanker.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.