De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkrijg jouw persoonlijk trainingsplan bij Wolf Performance

02.01.2023

Opdat je helemaal klaargestoomd raakt voor het hemelvaartweekend slaan we opnieuw de handen in elkaar met onze partner Wolf Performance. Bij hen kun je een individueel trainingsschema verkrijgen aangepast aan jouw trainingsprofiel. 

Afhankelijk van onder andere de afstand die je rijdt tijdens de 1000 km, je conditie en hoe vaak je traint, kies je zelf je trainingsschema. Bovendien kun je, ongeacht welke afstand je tijdens het hemelvaartweekend rijdt, ervoor kiezen om deze training op 18, 15, 12 of 9 weken te voltooien. Lees meer. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.