De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vertrek en aankomst verhuist dit jaar naar de Nekkerhal

11.02.2022

Vertrekken doen we dit jaar niet naar goede gewoonte op de Grote Markt in Mechelen. In plaats daarvan zullen de pelotons op donderdagochtend 26 mei vertrekken en aankomen in en aan de Nekkerhal. Deze locatie biedt ons namelijk de ruimte om in alle mogelijke coronascenario's de 1000 km voor Kom op tegen Kanker veilig én sfeervol te organiseren.

Maar, we laten de Grote Markt uiteraard niet links liggen! De pelotons rijden er bij aankomst in Mechelen elke avond een spreekwoordelijk ererondje, voor ze verder fietsen naar de sfeervolle aankomst in de Nekkerhal. 

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.