De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Volg de 1000 km vier dagen lang op Radio 2

11.05.2022

Ook Katleen Craenhals, de ladybiker van Radio 2, is volop aan het trainen in aanloop naar het hemelvaartweekend. Zij fietst van 26 tot en met 29 mei in het spoor van de verschillende pelotons van de 1000 km en brengt daarvan regelmatig verslag uit op Radio 2. Lees meer.

Hoe de trainingen verlopen en waarom ze zo uitkijkt naar de 1000 km, vertelde Katleen vorige week al bij De Madammen. Ze ging ook al eens een kijkje nemen bij Belgomeal en deelde van daaruit hoe de maaltijden voor de 1000km-fietsers worden voorbereid én hoe mensen zich nog kunnen opgeven als vrijwilliger om die maaltijden mee uit te delen.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.