De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vrijwilligers gezocht in middagsteden en aan bevoorradingsstops

26.04.2022

Wil jij de 1000 km vanop de eerste rij beleven en tegelijkertijd het verschil maken voor mensen met kanker? Geef je dan meteen op als vrijwilliger! We kunnen nog heel wat helpende handen gebruiken, bijvoorbeeld in de middagsteden of aan de bevoorradingsposten. Je kiest zelf voor welke taak je je opgeeft, en waar en wanneer je een handje wilt toesteken.

Als vrijwilliger ben je tijdens de 1000 km even onmisbaar als de fietsers zelf. Want door te helpen tijdens het evenement, zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Bovendien word je helemaal ondergedompeld in de ambiance en solidariteit. Je keert na de 1000 km dus gegarandeerd met een groot gevoel van voldoening opnieuw naar huis. Van een win-win gesproken!

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.