De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

We verwelkomen Astrid Stockman als meter

15.03.2022

Leuk nieuws! We mogen een nieuwe meter voor de 1000 km verwelkomen, en wat voor één! Niemand minder dan Astrid Stockman rijdt tijdens het hemelvaartweekend enkele ritten mee met de nationale pelotons. Die uitdaging gaat ze zonder enige twijfel aan. Kom op tegen Kanker betekent namelijk al lange tijd heel veel voor haar. 

 

‘Door mijn eigen persoonlijke ervaring met kanker zet ik mij al jaren met veel plezier in voor Kom op tegen Kanker. Ik wil mijn eigen steentje bij te dragen.’ Benieuwd naar haar motivatie om mee te doen? Ontdek het hier.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.