De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zo fietst het internationale peloton van Rennes naar Mechelen

03.03.2023

In het hemelvaartweekend leiden alle wegen naar Mechelen, ook vanuit Frankrijk. Maar welke wegen en steden zijn dat dan precies, die Rennes in vier dagen tijd met Mechelen verbinden? Dat ontdek je op de parcourskaarten van het internationale peloton 2023.

Waar moet je precies zijn voor vertrek, wat zit er in dat fameuze startpakket, welke begeleiding is er onderweg voorzien voor het internationale peloton? Vragen, vragen, vragen! Gelukkig zijn er ook antwoorden, antwoorden, antwoorden. Die zijn te vinden in de lijst met praktische info.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.