De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Kerstmarkt t.v.v. 1000 km tegen Kanker

17 december 2019

Kom op dinsdag 17 december langs op onze gezellige kerstmarkt. Het A.S.Z. organiseert deze kerstmarkt voor de 1000 km tegen Kanker.

Geniet van een kop heerlijke warme soep, croque monsieur of een lekkere pannenkoek. U kunt ook snuisteren tussen leuke kerstcadeautjes denk aan juwelen, kerstkaartjes, badparels, gehaakte kunstwerkjes, enz. Kortom: kom samen met uw vrienden en/of familieleden genieten van een magische kerstsfeer tijdens onze Kerstmarkt t.g.v. 1000 km tegen Kanker!

Wanneer? Dinsdag 17 december 2019 12u00 – 18u00

Waar? Inkomhal A.S.Z. ziekenhuis Merestraat 80 9300 Aalst

Waarom organiseren we deze actie? Voor de eerste keer neemt het A.S.Z. ziekenhuis deel aan de 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker. Om het startgeld van 5.500 euro bijeen te krijgen, organiseert het ziekenhuispersoneel deze kerstmarkt. Meer informatie over deze actie vindt u hier: www.asz.be/1000-km-tegen-kanker

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.